Over PlanPlus

zakelijkPlanPlus is het bedrijf van Ed van Loenen.
Ed is al sinds 1991 actief als projectplanner en heeft in 2010 besloten voor zichzelf te beginnen.

Met PlanPlus haalt u expertise in huis voor het bepalen en bewaken van het tijdskader van uw project of programma.
Hierbij staan kwaliteit en zorgvuldigheid voorop. De gebruikte technieken zijn o.a. netwerkplanning o.b.v. kritieke pad analyse en probabilistische analyse, waarbij het effect van risico’s op de planning wordt meegenomen.
Het is belangrijk om toe te werken naar een vastgestelde planning (baseline) waarin alle stakeholders op de hoogte zijn van de oplevermomenten (mijlpalen).

De planningsrapportage kan variëren van een detailplanning voor het projectteam tot een overall planning voor het management, de stuurgroep en de stakeholders. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van de z.g. “Haalbaarheidsindicator”, welke door PlanPlus zelf is ontwikkeld.
Deze indicator biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier de haalbaarheid van projecten weer te geven, doordat de speling wordt weergegeven in relatie tot de resterende doorlooptijd.
Uiteraard is aansluiten bij de vraag en wensen van het projectteam en/of de organisatie vanzelfsprekend.

De visie is om toegevoegde waarde te hebben voor zowel het project, als het projectteam. De kernwaarden integriteit, kwaliteit en loyaliteit zijn hierbij van groot belang.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.